Gardena robotmaaier aanbiedingen

Gardena is een van de populairste merken op het gebied van robotmaaiers. Het bekende tuingereedschap merk heeft verschillende robotmaaiers in het assortiment die gebruik maken van allerlei innovatieve technieken. Aangezien zo’n robotmaaier best een investering is, kun je het beste op zoek gaan naar een goede Gardena robotmaaier aanbieding voordat je je portemonnee trekt. 

Gardena heeft zo nu en dan een actie waarbij je een robotmaaier voordeliger kunt aanschaffen en ook sommige webshops hebben met enige regelmaat een leuke Gardena robotmaaier aanbieding. Ik dit artikel vind je de beste aanbiedingen en tips om een goede deal te scoren.

Wat is de beste Gardena robotmaaier aanbieding van het moment?
De beste aanbieding van het moment is er voor de Gardena SILENO minimo 250. Deze Gardena robotmaaier is tijdelijk in prijs verlaagd naar €635,00 waarmee je 42% korting hebt. Je bespaart met deze Gardena robotmaaier aanbieding dus maar liefst €464,00. De Gardena SILENO minimo 250 wordt bij Coolblue.nl verkocht en beoordeeld met een gemiddelde cijfer van 4 uit 5 en is één van de best verkochte modellen van 2024.

Wat is de goedkoopste Gardena robotmaaier die in de aanbieding is?
De goedkoopste Gardena robotmaaier van het moment is de GARDENA – Cleansystem handborstel S Hard – met slangaansluiting. Deze Gardena robotmaaier is voor €16,95 te vinden bij Bol.com . Wees op tijd want de actie voor deze Gardena robotmaaier loopt binnenkort af!

Dit zijn alle Gardena robotmaaier aanbiedingen van het moment

Onderstaande aanbiedingen zijn gesorteerd op korting in euro. Hoe hoger de korting in euro is hoe hoger de aanbieding wordt getoond in dit overzicht. Het komt ook voor dat er cashback korting wordt gegeven of dat er andere extraatjes worden gegeven door de betreffende aanbieder. In dat geval zie je geen kortingspercentage staan.

Wat is de gemiddelde prijs van een Gardena robotmaaier?
Zonder korting betaal je gemiddeld €853,30 voor een Gardena robotmaaier. Gelukkig zijn er online regelmatig goede Gardena robotmaaier aanbiedingen te vinden. Hierdoor zal de aankoopprijs altijd een stuk lager zijn dan wanneer je een Gardena robotmaaier niet in de sale koopt. Zo zijn er momenteel minimaal 2 aanbiedingen met een gemiddelde korting van €357,00. Bij een Gardena robotmaaier die in de aanbieding is, ben je met een gemiddelde aankoopprijs van €742,00 dus een stuk goedkoper uit.

Hoe hebben jullie deze lijst samengesteld?
Wij tracken elke nacht het volledige aanbod Gardena robotmaaiers van alle webshops. Zo houden wij ook alle prijzen goed in de gaten. Wanneer er Gardena robot grasmaaiers zijn afgeprijsd worden ze automatisch aan dit overzicht toegevoegd.

Wat kost een Gardena robotmaaier?

De prijs van een Gardena robotmaaier is in de eerste plaats afhankelijk van de grootte van het gazon dat de maairobot bij moet houden. Voor een groter gazon is bijvoorbeeld een grotere accu nodig, waardoor het logisch is dat de prijs hoger ligt. Je hebt al een Gardena robotmaaier voor een klein gazon vanaf zo’n 700 euro. 

Voor een gazon groter dan 1000 m2 betaal je minimaal 1000 euro en als je voor een Gardena Smart Sileno kiest, ligt de prijs nog hoger. De prijs kan dan oplopen tot meer dan 2000 euro. Dit nieuwe type robotmaaier van Gardena beschikt over kunstmatige intelligentie die bijdraagt aan meer gebruiksgemak en een nóg beter maairesultaat.

Populaire Gardena robotmaaiers

De populairste robot grasmaaiers van Gardena zijn de wat kleinere modellen. De meeste huishoudens hebben tenslotte geen landgoed, maar een bescheiden tuin met gazon van maximaal 500 m2. De populairste Gardena robotmaaier is dan ook de Gardena Sileno City 250. Deze maairobot is geschikt voor een gazongrootte van maximaal 250 m2. 

Sinds 2022 is ook de Gardena Smart Sileno City 250 op de markt. Dit model is vergelijkbaar, maar beschikt naast de gebruikelijke functies en technieken ook over kunstmatige intelligentie. Hierdoor kun je hem koppelen met je Gardena Smart System en volledig afstemmen op de sproeiplanning in je tuin.

De beste Gardena robot grasmaaier aanbiedingen

Er zijn verschillende webshops en fysieke winkels waar regelmatig goede Gardena robotmaaier aanbiedingen te vinden zijn. Soms kun je een Gardena maairobot in de uitverkoop scoren; het gaat dan vaak om een ouder model. Zodra er een nieuwe collectie wordt uitgebracht, worden oudere robotmaaiers vaak via een leuke aanbieding uit het assortiment gehaald. 

Het komt ook voor dat Gardena zelf een cashback actie organiseert. Je betaalt dan wel de normale prijs bij de winkel of webshop waar je de robot maaier koopt, maar krijgt achteraf een deel teruggestort op je rekening. 

Ook kan een Gardena robotmaaier actie bestaan uit het ontvangen van gratis accessoires. Zo krijg je bij aankoop van een robot grasmaaier soms een garage, opbergtas of andere handige accessoires cadeau.

Webshops voor een goede Gardena robotmaaier aanbieding

Bij de volgende webshops vind je een uitgebreid aanbod aan Gardena robotmaaiers. Als er een actie loopt of aanbieding geldig is, vind je dat in het overzicht op deze pagina.

  • Bol.com
  • Coolblue
  • Toppy

Waarom een Gardena robotmaaier aanbieding via Robotmaaiergids?

Op Robotmaaiergids vind je een uitgebreid overzicht met de Gardena robotmaaiers die op dit moment te koop zijn. Voor elk type hebben we de beste aanbiedingen verzameld, zodat je nooit teveel betaalt. Als er een Gardena actie op robotmaaiers is, vind je dat op deze pagina.

Logo