Husqvarna robotmaaier aanbiedingen

Het Zweedse merk Husqvarna produceert betrouwbare robotmaaiers voor vrijwel elke tuin. De bekende Husqvarna Automower is er dan ook in verschillende types; je kiest er met name een afhankelijk van de grootte van je gazon. Als je eruit bent welke Husqvarna robotmaaier bij jou past, kunnen we ons voorstellen dat je op zoek gaat naar een goede actie of aanbieding. Hoewel een dergelijke robotmaaier een zeer goede investering is, is het natuurlijk altijd fijn om een goede aanbieding te vinden voor je nieuwe Husqvarna robotmaaier. Om je daarbij te helpen hebben wij alle Husqvarna robotmaaier aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.

Dit zijn alle Husqvarna robotmaaier aanbiedingen van het moment

Onderstaande aanbiedingen zijn gesorteerd op korting in euro. Hoe hoger de korting in euro is hoe hoger de aanbieding wordt getoond in dit overzicht. Het komt ook voor dat er cashback korting wordt gegeven of dat er andere extraatjes worden gegeven door de betreffende aanbieder. In dat geval zie je geen kortingspercentage staan.

Hoe hebben jullie deze lijst samengesteld?
Wij tracken elke nacht het volledige aanbod Husqvarna robotmaaiers van alle webshops. Zo houden wij ook alle prijzen goed in de gaten. Wanneer er Husqvarna robot grasmaaiers zijn afgeprijsd worden ze automatisch aan dit overzicht toegevoegd.

Wat kost een Husqvarna robotmaaier?

Afhankelijk van je gazongrootte en de eisen die je aan de robotmaaier stelt, betaal je voor een maairobot van het Zweedse A-merk zo’n 1000 tot 5500 euro. Een flinke investering dus. De goedkope Husqvarna robotmaaiers zijn geschikt voor gazongroottes tot 600 m2, de duurste kunnen een gebied van 3.500 tot wel 5.000 m2 onderhouden.

Populaire Husqvarna robotmaaiers

Hoewel Husqvarna een groot aanbod heeft, zijn met name de robotmaaiers voor de kleinere tuinen erg populair. Er zijn tenslotte meer mensen met een tuin van 500 m2 of minder dan mensen met een gazon van meer dan 2000 m2. Hieronder hebben we de populairste modellen van het Zweedse merk op een rijtje gezet.

Husqvarna Automower 105

De Husqvarna Automower 105 is het goedkoopste model en is geschikt voor gazons van maximaal 600 m2. Hij heeft een lange accuduur en is in staat om hellingen van maximaal 25% te maaien. Daarbij is hij compact en weegt hij slechts 7 kg.

Husqvarna Automower 305

De Husqvarna Automower 305 is net als de 105 geschikt voor gazons van maximaal 500 m2. Dit model is echter net wat geavanceerder en kan bijvoorbeeld ook hellingen van 40% netjes maaien. Daar staat tegenover dat hij ook wat groter en zwaarder is.

Husqvarna Automower 310 Mark II

De luxe Husqvarna Automower 310 Mark II doet hier nog een stapje bovenop. Deze robot grasmaaier heeft 4 wielen en beschikt over verschillende sensoren voor een optimaal maairesultaat. Hij kan hellingen tot 40% maaien en kan door smalle doorgangen manoeuvreren.

Waar vind je de beste Husqvarna robotmaaier aanbieding?

Een goede Husqvarna robotmaaier aanbieding kun je zowel in de winkel als online vinden. Het voordeel van een zoektocht online is dat je veel makkelijker kunt vergelijken en rustig de tijd kunt nemen voor de aanschaf van je nieuwe tuinhulp. Het is tenslotte best een investering. Online kun je voor een aanbieding op een Husqvarna robotmaaier bij verschillende webshops terecht. Hieronder hebben we de beste aanbieders voor je op een rijtje gezet.

  • Coolblue
  • Bol.com
  • Toppy.nl

Waarom een Husqvarna robotmaaier aanbieding via Robotmaaiergids?

Op Robotmaaiergids hebben we de aanbiedingen van verschillende Husqvarna robotmaaiers voor je op een rijtje gezet. Je vindt hier alle verkrijgbare modellen en per model vind je in het overzicht de beste aanbieder terug. Hierdoor voorkom je dat iets een hele goede aanbieding lijkt, terwijl de robotmaaier die je op het oog hebt ergens anders misschien nog wel veel goedkoper is. 

Logo