Landxcape robotmaaiers

Het merk Landxcape is onderdeel van Positec Germany, net als bijvoorbeeld Worx. Binnen het bedrijf is dan ook veel kennis van robotica en gazononderhoud. Hierdoor kun je er vanop aan dat je met een Landxcape een prima robotmaaier in huis haalt. Echter betaal je hiervoor niet de hoofdprijsl; Landxcape robot grasmaaiers zijn namelijk erg betaalbaar, zonder in te leveren op kwaliteit. Het merk biedt maairobots aan voor verschillende gazongroottes en in verschillende prijsklassen. Op Robotmaaiergids vind je de beste Landxcape robotmaaiers voor de voordeligste prijs.

Categorieën
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
  • Verlopen
  • Gazonoppervlakte: -
  • Fabrieksgarantie: -
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
0
Toon volgende

Waarom een robotmaaier van Landxcape?

Er zijn verschillende redenen om voor een Landxcape robotmaaier te kiezen als je wel wat extra hulp kunt gebruiken bij het onderhouden van je gazon. Een robot maaier van Landxcape is betrouwbaar en geavanceerd zonder extreem duur te zijn. Hieronder vertellen we je waarom het een goed idee is om voor een Landxcape robot grasmaaier te kiezen.

Slimme sensoren

De robotmaaiers van Landxcape zijn voorzien van allerlei sensoren, waaronder hef- en kantelsensoren en een regensensor. Daarnaast zijn sommige modellen voorzien van obstakelsensoren. Deze zorgen ervoor dat de robotmaaier niet tegen objecten aanbotst, maar ze zorgvuldig ontwijkt. De regensensor zorgt ervoor dat de robotmaaier stopt met maaien als het gras nat is. Zo wordt voorkomen dat het gazon beschadigt. Echter is een Landxcape robotmaaier wel prima bestand tegen regen en loopt hij geen waterschade op bij een bui. De hef- en kantelsensoren zorgen ervoor dat hij meteen stopt met maaien als hij wordt opgepakt of kantelt. Dit draagt enorm bij aan de veiligheid.

App bediening

Landxcape robotmaaiers zijn eenvoudig te bedienen middels een app op je smartphone of tablet. Het hangt af van het type of je verbinding maakt via Bluetooth of WiFi. In het eerste geval kun je de robotmaaier alleen bedienen als je in de buurt bent. Bij koppeling met WiFi is het ook mogelijk om de maairobot van Landxcape te programmeren als je niet thuis bent.

Automatisch laden

Wanneer een Landxcape robotmaaier leeg is of wanneer hij klaar is met z’n klus, dan keert hij automatisch terug naar z’n laadstation. Hier laadt hij weer helemaal op, zodat hij gauw weer klaar is voor een volgende maaiopdracht.

Uitstekende navigatie

Robotmaaiers van Landxcape beschikken over uitstekende navigatie. Hierdoor kunnen ze ook goed door smalle doorgangen navigeren en komen ze niet snel vast te zitten. Dit zorgt ervoor dat ook hoeken worden gemaaid en krappe ruimtes niet worden overgeslagen.

Programmeren niet nodig

Hoewel je een Landxcape robotmaaier prima kunt programmeren via de app, is het ook mogelijk om hem handmatig te starten. Hij is voorzien van een bedieningspaneel en je kunt hem aan het werk zetten met een simpele druk op de knop.

Diefstalpreventie met pincode

Wanneer je jouw nieuwe Landxcape robot maaier achterlaat in je tuin hoef je niet bang te zijn dat hij gestolen wordt. De robotmaaiers zijn namelijk voorzien van een display waarop je een anti-diefstal PIN codeslot kunt instellen.

Grote hellingshoek

Landxcape robot grasmaaiers zijn krachtig genoeg om hellingen tot 35% te beklimmen. Hierdoor hebben ze geen moeite met een oneffen gazon of een grasmat met hoogteverschillen.
Logo