Worx robotmaaiers

De Worx robotmaaier draagt de naam Landroid en deze robot grasmaaier heeft de afgelopen 10 jaar voor flinke innovaties gezorgd in de branche. Een Worx maairobot beschikt namelijk over unieke technologieën die hem op verschillende vlakken beter maken dan veel andere grasrobots. In de eerste plaats is dit de wendbaarheid en de mogelijkheid om zich aan te passen aan allerlei soorten terreinen. Maar ook het gebruiksgemak en de mogelijkheden om hem in te stellen zoals jij dat wilt, zijn pluspunten. Bij Robotmaaiergids hebben we de best geprijsde Worx robotmaaiers voor je in een overzicht gezet.

Categorieën
 • Alle
 • Favoriet
 • Populair
 • Meest gewaardeerd
 • Verlopen
 • Gazonoppervlakte: -
 • Fabrieksgarantie: -
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
0
 • Gazonoppervlakte: -
 • Fabrieksgarantie: -
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
0
 • Gazonoppervlakte: -
 • Fabrieksgarantie: -
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
0
Toon volgende

Waarom een Worx robotmaaier?

Worx Robotmaaiers zijn betrouwbare hulpjes bij het onderhouden van je gazon. Ze beschikken over intelligente technologieën, zijn wendbaar en efficiënt en maaien ook de randjes netjes mee. Hieronder vertellen we je er meer over.

Uitwisselbare accu

Het merk Worx produceert niet alleen robotmaaiers, maar ook allerlei ander gereedschap voor klussen in en om het huis. De maairobots werken met dezelfde PowerShare-accu als het andere snoerloze Worx gereedschap, waardoor je ze onderling kunt uitwisselen en voor al je gereedschap kunt gebruiken - handig!

Noesis cloud computing netwerk

De Worx Landroid robotmaaiers beschikken over het Noesis cloud computing netwerk. Dit slimme systeem zorgt voor een automatische maaiplanning op basis van de groeisnelheid van het gras, de bodem en andere omstandigheden.

Wendbaar en efficiënt

Dankzij gepatenteerde AIA technologie zijn de Worx maairobots bijzonder wendbaar en efficiënt. Deze technologie zorgt ervoor dat hij op een logische manier over je gazon navigeert en niet kriskras rondrijdt. Dit scheelt tijd en zorgt ervoor dat hij in korte tijd een groot oppervlak kan maaien. Daarbij kan hij ook door nauwe doorgangen van zo’n 60 cm breed.

Tot 4 verschillende zones

Je kunt 4 verschillende zones instellen voor je gazon. In de app kun je precies instellen wanneer waar gemaaid moet worden en zones tijdelijk uitsluiten van een maaibeurt.

Zwevend maaidek

Het zwevende maaidek zorgt ervoor dat het gras gelijkmatig gemaaid wordt. Ook als de Worx grasmaaier robot door een kuil rijdt, geeft hij dankzij deze eigenschap een vlak resultaat.

Cut-to-Edge

De robot grasmaaiers van Worx zijn zo ontworpen dat ze ook de randen van het gazon kunnen maaien. Hierdoor hoef je na een maaibeurt niet zelf met een kantenmaaier aan de slag, maar is het resultaat meteen netjes.

Welke Worx robotmaaiers kun je het beste kopen?

Als je besluit een Worx Landroid robotmaaier te kopen, heb je keuze uit verschillende modellen. Welke robot grasmaaier van Worx het beste bij jou past, hangt met name van de oppervlakte van je gazon af. De meest verkochte Worx robotmaaier is de Landroid M500. Deze is geschikt voor gazons met een oppervlakte van maximaal 500 m2 en is van alle gemakken voorzien.  Voor de kleinste tuinen is er de Worx Landroid S300. Deze is wat minder geavanceerd, maar daarentegen wel heel compact, licht en wendbaar. Voor grote grasvelden heeft Worx de Landroid L1000 en L2000. Deze grasrobots zijn geschikt voor het maaien van oppervlakken van 1000 en 2000 vierkante meter.
Logo